Utbildning

Grundutbildning i förflyttningsteknik

Utöver utbildning till våra egna personliga assistenter anordnar vi även grundutbildning inom förflyttningsteknik till andra företag med anställda som har manuella lyft och förflyttningar som arbetsuppgifter.

I utbildningen varvas teori med praktiska övningar. Fokus ligger på personalens arbetsställningar, ergonomi, förflyttningshjälpmedel och förflyttningarnas grundtekniker. Detta för att skapa bästa förutsättningar till trygg, säker och skonsam förflyttning för brukaren. Du får under utbildningen möjlighet att prova olika för­flyttningstekniker i praktiska situationer med hjälp av marknadens vanligaste hjälpmedel.

Vi har en egen utbildningslokal men kan även komma ut till er arbetsplats för att hålla utbildningen. Vår utbildningsledare är utbildad instruktör med lång erfarenhet och arbetar dagligen med förflyttningar.

Kurstider: 8.00-16.00 med uppehåll för lunch samt för- och eftermiddagsfika.
Pris: 1295 kr/person (exkl moms). För bokning av större grupper se nedan.

För att boka ett helt kurstillfälle endast för er, vänligen kontakta oss för offert. Vid intresse för flera kurstillfällen eller årligen återkommande utbildning utgår självklart mängdrabatt. Vi kan även skräddarsy utbildningsprogram efter Era önskemål! Vänligen kontakta oss för offert.

I kursavgiften ingår: lokal, fika, utbildning med utbildad instruktör, utbildningsmaterial med tips och referenslitteratur. Kursbevis delas ut efter avslutad utbildning.

För mer information, kontakta oss!

Kontakt
Ulla Widell
Utbildningsansvarig

Tfn: 070-950 51 71
E-post: ulla.widell@evoab.se

Intresseanmälan