Anhörig

Anhöriga till en person med funktionsnedsättning, vuxen eller barn, har möjlighet att själva arbeta som personlig assistent. Du blir då anställd av oss och omfattas av samma villkor och kollektivavtal som externa assistenter.

Som anhörig har du kanske upplevt att din hjälp och stöd tagits för given och att du förväntas ta ett större ansvar än externa assistenter. Så är det inte hos oss!
Vi värdesätter dig som vill arbeta som anhörigassistent och du tvingas aldrig ta på dig ett större ansvar för assistansen än du själv vill. Vi sköter all samordning, myndighetskontakter, rekrytering, schemaläggning, inrigning av personal vid sjukdom etc. Vi tar ett helhetsansvar helt enkelt!

För oss är det även viktigt att hålla en god kontakt med våra kunders anhöriga eller gode män. Tillsammans skapar vi den bästa assistansen för en god livskvalitet på kundens villkor.
 

För mig som mamma till ett barn med funktionsnedsättning är det viktigt att jag känner att vårt assistansbolag lyssnar och förstår mitt barns önskemål och behov.
- Ulla

Telefon: 040-685 44 44

E-post: info@evoab.se

Besöksadress:
Gyllerogatan 1
233 51 Svedala

Postadress:
Box 38
233 21 Svedala