Vår historia

Erlandsdals Vård & Omsorg AB är ett litet, familjeägt assistansbolag med över 20 års erfarenhet av att arbeta med barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning.

Bolaget startades ursprungligen av mig och min fru åt vår yngsta dotter som föddes med en utvecklingsstörning. Efter att under flera års tid varit kund hos olika assistansbolag kände vi att detta inte var rätt väg, varken för oss eller för vår dotter. Det är lätt att känna sig anonym i ett stort bolag med många kunder, anhöriga och assistenter. Vi valde därför att driva assistansen i egen regi och startade Erlandsdals Vård och Omsorg.

Med åren kom viljan att engagera oss även i andra personer med funktionsnedsättningar som ville ha hjälp med att anordna sin personliga assistans. Människor som, precis som alla andra, vill bli sedda. Individer med egna behov, intressen, viljor och drömmar.

Idag har vi kunder över hela Skåne och är licensierade av Socialstyrelsen för arbete med såväl barn, ungdomar och vuxna. 

Vi är inte störst på marknaden. Och det vill vi inte heller bli. Istället vänder vi oss till dig som vill ha ett assistansbolag som ger lite mer av sig själva och som gör allt för att din vardag ska bli så som du vill att den ska vara. Hos oss är du som kund alltid i centrum och vår småskalighet ger oss möjlighet att ha den kontakt med dig och dina anhöriga som vi anser är ett måste för att kunna garantera bästa möjliga service.

/Staffan Widell
VD Erlandsdals Vård & Omsorg AB

Staffan  med dottern Sofia.
Staffan med dottern Sofia.

Inte vem som helst bör driva assistansbolag. Det gäller att ha hjärtat på rätt ställe!
- Staffan Widell

Telefon: 040-685 44 44

E-post: info@evoab.se

Besöksadress:
Industrigatan 13
233 51 Svedala

Postadress:
Box 38
233 21 Svedala