Våra tjänster


Personlig assistans

Erlandsdals Vård och Omsorg erbjuder personlig assistans till personer med olika former av funktionsnedsättning som vill leva ett så självständigt liv som möjligt.

Det är alltid du som bestämmer vem som ska arbeta som din personliga assistent (till exempel en nära anhörig, god vän, eller någon utomstående). Vi skräddarsyr din assistans efter dina önskemål och behov. Stor vikt läggs vid professionell rekrytering för att kunna matcha dina önskemål och behov. Din livskvalitet är alltid i centrum för att garantera att du får ut så mycket som möjligt av din assistans.

Med en aktiv pool av assistenter kan vi tillhandahålla personal som kan rycka in vid eventuella sjukdomar eller behov av extratimmar. Får du behov av att byta bostad eller till och med byta kommun så hjälper vi dig även med detta.

Via samarbeten med juridiska experter kan vi hjälpa till vid kontakter med myndigheter, bistå vid förändringar av assistanstimmar, överklaga beslut eller ansöka om nytt assistanstillstånd. Vi kan även hjälpa dig med ansökan gällande bostadsbidrag, hjälpmedelsanpassning med mera.

Kontakta oss

Vad skiljer oss från andra assistansbolag?

För oss är den personliga kontakten med våra kunder det viktigaste. Vi besöker alla våra kunder och
assistenter minst en gång i månaden. Vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal och har ett journummer där vi är nåbara dygnet runt.

Tack vare vår småskalighet känner vi alla våra kunder och assistenter på ett sätt som inte är möjligt inom större bolag. När Du ringer vet vi alltid vem Du är och hur din assistans är utformad. På samma sätt har du ett ansikte att relatera till när du pratar med oss i telefon. Då vi valt att endast ta emot kunder från södra Skåne så som Malmö, Helsingborg, Ystad, Trelleborg, Skurup, Vellinge, Svedala och Trelleborg har vi större möjlighet att finnas till hands för våra kunder, dygnets alla timmar!

Våra kunder har full insyn i ekonomin kring sitt eget uppdrag samt hur deras assistanstimmar används. Detta får de redovisat för sig varje månad och kan enkelt komma åt digitalt när helst de önskar. 

Vi har en generös syn på utbildning och aktivitetsersättning för dig som kund. Självklart utbildas även våra assistenter kontinuerligt efter behov och önskemål.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just Dig!

Telefon: 040-685 44 44

E-post: info@evoab.se

Besöksadress:
Industrigatan 13
233 51 Svedala

Postadress:
Box 38
233 21 Svedala